איך אני עושה רוטב טעים לגזר ואפונה קפואה?
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2020 בשעה 20:07
רוטב אדום סמיך כמו של בשר כזה בבישול ארוך יש מלאא מתכונים באינטרנט רק תנסי שלא יצא דליל כי זה פחות טעים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2020 בשעה 20:10
פפריקה מתוקה, מרק עוף, כורכום וקצת מים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2020 בשעה 20:37
בצל ושום מטוגנים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, רוטב צ'ילי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2020 בשעה 20:38
לשלוק את הירקות סמים רותחים, לסנן. להכין את הרוטב ולדלל במים שלא יהיה דליל מידי ולא סמיך מידי. להוסיף א. הירקות ולבשל על אש נמוכה עד לספיגת הטעמים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך