
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 19:26
*עוגיית אמסטרדם*
מצרכים:
70 גרם סוכר חום
70 גרם אבקת סוכר
90 גרם חמאה
כפית מלח
ביצה אחת
25 גרם קקאו
150 גרם קמח
חצי כםית סודה לשתייה
100 גרם שוקולד חלב (קצוץ)
אופן הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה
חמאה, סוכר חום, מלח ואבקת סוכר עד לעירבוב.
להוסיף את הביצה ולערבב
להוסיף את כל היבשים ולערבב.
להוסיף שוקולד חלב ולתת עירבוב קטן וזהו.
לחלק את הבלילה למספר כדורים באותו הגודל ולהשים באמצע פרילין שוקולד לבן ולסגור ממש
לאחר מכן 12 דקות בתנור על 170 מעלות ☺
אור קולד - בישולים ומתוקים

💬53 תגובות👍5 לייקים