*עוגיית אמסטרדם* מצרכים: 70 גרם סוכר חום 70 גרם אבקת סוכר 90 גרם חמאה כפית מלח ביצה אחת 25 גרם קקאו 150 גרם קמח חצי כםית סודה לשתייה 100 גרם שוקולד חלב (קצוץ) אופן הכנה: במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר חום, מלח ואבקת סוכר עד לעירבוב. להוסיף את הביצה ולערבב להוסיף את כל היבשים ולערבב. להוסיף שוקולד חלב ולתת עירבוב קטן וזהו. לחלק את הבלילה למספר כדורים באותו הגודל ולהשים באמצע פרילין שוקולד לבן ולסגור ממש לאחר מכן 12 דקות בתנור על 170 מעלות ☺
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬53 תגובות👍5 לייקים

תגובות (53)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 19:31
שבוע טוב יקרה שלנו!להתפארררר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 19:51
אמאאאאא, אני אנסה!! תודה אהובה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 20:07
נראה מושלם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 20:39
תותחית, כמובן 🤭❣

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך