בנותתתת שאלה דחופה!! הגעתי לאמא שלי להדלקת נרות ואחרי שדפקתי 2 ספינג׳ים היא אומרת כדרך אגב שהכינה אותם ממתכון חדש ששמים בירה 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ היא אומרת ששמה פחות מכוס בעיסה.... האם זה מסוכן?? זה יכול להזיק? כבר אכלתי 😞
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2020 בשעה 17:09
אלכוהול שעבר בישול אפייה מתאדה הכל טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2020 בשעה 17:11
עבר טיגון.... לא להמשיך לאכול?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2020 בשעה 17:11
לא מזיק כי האלכוהול מתנדף ושמרי בירה דווקא בריאים מאוד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2020 בשעה 17:12
אין אלכוהול גם אחרי טיגון וגם אם יש אז זו כמות מזערית ממש במיוחד בהתחשב בזה שמדובר בבירה, הכל בסדר! בתיאבון. אני הייתי דואגת רק לגבי צרבת 😂

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך