למישהי יש מתכון לספינג' לכמות קטנה אבל? או לסופגניות פרווה לכמות קטנה? לא ממש מוצאת באינטרנט.. תודה לעונות :)
אוכל
💬12 תגובות
תגובות (12)
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2020 בשעה 14:44
אור העלתה פה היום
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2020 בשעה 14:44
ספינג׳ מוששש:
שמתי קילו קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר (של חד פעמי חם)
רבע כפית מלח
והוספתי 3-4 כוסות (חד פעמי חם) של מים פושרים לפי העין כזה שהבצק יהיה דביק
כיסיתי בניילון ומגבת ושמתי בחדר עם מזגן חם כי היה קר בלילה
התפחה ראשונה 40 דק ואז לשתי שוב להוריד את הנפח ואז עוד 40 דק התפחה שנייה וזהו
לטגן בשמן ומיד אחכ לתבול בסוכר תהני❣️❣️❣️❣️❣️