1. לטגן בצל הרבה בצל חתוך לטבעות.
עם מינימום שמן..(אני שמה שמן מרטיבה את המחבט עם כל השמן ושופכת את השמן. שיישאר קצת קצת שמן במחבט)
2. לאחר 2/3 דק' שהבצל זהוב
להוסיף 1/4 כוס מייפל
(תלוי בכמות של הבצל שחתכת)
אני שופכת מייפל לפי העין.. יוצא לי קצת יותר מרבע כוס.
3. כף אחת של צ'ילי.
4. 2 כפיות רוטב סויה.
לתת להכל להתחמם במחבט עוד 3/4 דק'.
בינתיים(סלומון חתוך שכבר השרת במים עם לימון)
מסדרים בתבנית חד פעמי.
ואז שהרוטב מוכן אני שופכת על כל חתיכת סלומון.. מרטיבה ממש את כולו.
(לכן, אני אישית אוהבת שיוצא רוטב בכמות נדיבה)
לאחר שהרוטב על הדג
אני מפזרת על הכל מלח ופלפל שחור גרוס.
מכניסה לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
20 דק' והסלומון יוצא מושלם 😍😍
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2020 בשעה 10:49
3 כפות שמן,
רבע מיץ מלימון.
2 שיני שום כתושות.
קצת טימין- לא חייב.
כוסברה.
לערבב, למרוח כל חתיכה ברוטב
לסדר בתבנית ואז לשפוך מעל עוד קצת מהרוטב.
למעלה פלפל ומלח גרוס
ואפשר להוסיף מה שרוצים, בוטנים גרעינים וכו
משתמשת פורטי9 בדצמבר 2020 בשעה 10:54
לסחוט לימון על הדגים
להבריש כמות נדיבה של טריאקי
פרוסות שום לכל אורך הדג
מלח
פלפל
מעט שמן זית
לשים 15-17 דק בתנור
יוצא נדיר !!!!!