☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 670100
משתמשת פורטי
8 בדצמבר 2020 בשעה 22:26
הזמנה מshein איזה מידה הזמנתן לNB או 0-3? ראיתי שיש רק מספרים הכי קטן זה 68
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
8 בדצמבר 2020 בשעה 22:30
68 זה גובה...נראלי שאין ניו בורן
משתמשת פורטי
8 בדצמבר 2020 בשעה 22:30
הם נולדים פחות או יותר סביב ה50 סמ
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
3 בינואר 2018 בשעה 14:52
חוסר תיאבון מאתמול עד עכשיו לא אכלתי כלום אין חשק אין תיאבון ויש רק בחילות שבוע 5+6 :nauseated_face::nauseated_face:
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
20 בנובמבר 2018 בשעה 20:57
שבוע 8 שאלה - רחם שבוע 8. בגלל שנקלטתי עם הזרעה ידעתי על ההריון 14 יום אחרי ההזרעה וכבר הייתי אצל הרופא פעמיים. באחד מהפעמים הייתה לי הפרשה חומה ונבהלתי והלכתי להיבדק במוקד ששם אמרו שהכל תקין. ואחרי כמה ימים כשהגעתי לרופאת נשים היא נתנה לי נרות שאמורים לתמוך בפרוגסטרון שלי כי הוא ירד במקום לעלות. אני מחדירה אותם עם האצבע ושמתי לב שכשאני מחדירה אני מרגישה משהו נפוח ועגול בצוואר הרחם. זה תקין? מישהי נתקלה בזה? יש לי שבוע הבא בדיקה שיגרתית ולא יודעת אם להתקשר להקדים בגלל זה. יש סיכוי שזה הרחם שגדל פשוט?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
24 ביוני 2020 בשעה 22:16
כמעט בן חודשיים בוכה ללא הפסקה, מה לעשות?? מיואשת!!! בוכה ללא הפסקה, נראה שכואב לו משהו לא ברור לי מה... נראה לי שזה כבר לא רק הגזים. הוא בוכה ממש,צורח. תעזרו לי
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
26 בדצמבר 2020 בשעה 11:20
שבוע 39 ואין שום סימן לכלום 😭
הריון ולידה
💬
21 תגובות
משתמשת פורטי
1 באפריל 2021 בשעה 18:45
זו שוב אני נשואה פלוס ילדה שבעלה לא רוצה להתקרב אליי ולשכב איתי. כמעט החלטתי סופית להפרד ממנו. שלשום אמרתי לו אפילו שאני חושבת שאנחנו צריכים להפרד ולא להמשיך יחד יותר. בגלל החג אני מאופקת ועדינה ומחכה לחג נתקוע הזה להגמר ואז לראות..רציתי לשאול. האם מישהי יודעת מה השלבים של פרידה שעליי לעשות? אני עם ילדה וגרים בדירה שכורה ונשואים. יכולה לעזוב להורים? זה לא יהיה לרעתי? או נשארים בדירה עד הגירושים וכו? ללכת לפתוח תיק ברבנות? ללכת להתייעץ קודם עם עורך דין? מה עליי לעשות לדעתכן? ככ קשה לי!!!! תעזרן לי בבקשה אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כבר אני כל היום אוכךת סרטים המוח שלי נשרף כבר.
זוגיות
💬
35 תגובות
משתמשת פורטי
24 באפריל 2021 בשעה 17:08
היי בנות אשמח לעזרה🙏 אני 7 חודשים אחרי לידה, מניקה. קיבלתי מחזור שני מהלידה לפני כמעט שלושה שבועות, לקח לי שבועיים עד שטבלתי וטבלתי ביום שלישי האחרון. באותה לילה שכבנו ובעלי גמר בפנים כמובן. (אני בלי אמצעי מניעה) מאז לא שכבנו וביום שישי לקראת ערב ניגבתי בשירותים וראיתי הפרשה עם ממש טיפה אדום ורוד כזה, ניגבתי שוב באיזור הזה ויצא ממש ממש טיפה דם. אחרי שעה בערך התחילו גם כאבי מחזור עמומים ומאז זה בא והולך אבל לא היה דימום ברור מאז. יכול להיות שזה מחזור שהקדים את עצמו כמעט בשבועיים??? אני מתחרפנת, היינו מותרים רק 3 ימים🤦♀️🤦♀️🤦♀️ או יש מצב שזה הריון?? אם כן יש למה לעשות בדיקה בימים הקרובים או לחכות לאיחור?
הריון ולידה
💬
0 תגובות