עוגת שוקולד ציפס ללא מיקסר - 2 ביצים בגודל L חצי כוס סוכר 1/4 כוס שמן 2/3 כוס שמנת מתוקה כוס קמח לבן כפית אבקת אפייה 150 גרם שוקולד מריר (עדיף מהמרובע שקוצצים אותו ולא העיגולים) אופן הכנה: בקערה שמים בייצים, שמן, סוכר, שמנת מתוקה וטורפים היטב. מוסיפים אבקת אפייה וקמח ומערבבים עד שזה מתאחד. קוצצים את השוקולד לכל מיני גדלים( בינונים וקטנים) ומוסיפים לבלילה. אופים למשך 40 דקות על 170 מעלות
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬33 תגובות👍4 לייקים

תגובות (33)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2020 בשעה 18:21
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2020 בשעה 18:50
יש תחליף לשמנת מתוקה אולי? תודה אורוש על כל המתכונים❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2020 בשעה 18:52
למה שאני שמה פצפוצי שוקולד זה שוקע למטה תמיד? מה אפשר לעשות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2020 בשעה 18:52
נראה נדיר.. מחכה לצתכון לעוגיות אמסטרדם 😍😍😍

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך