מתכון ראשון לעמוד מתוק עוגיית שוקולד ציפס ממכרת בטירוף!!!!! - 100 גרם חמאה רכה 50 גרם סוכר לבן 90 גרם סוכר חום - ביצה וחצי (גודל l) - חצי שקית אבקת אפייה 200 גרם קמח חצי כפית מלח - 300 גרם שוקולד לבן וחלב (מיקס) אופן הכנה: במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן ומערבבים. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מוסיפים את היבשים ומערבבים. לבסוף מוסיפים את השוקולד ועושים עירבוב קטן ❤ - יוצרים עיגולים ומכניסים למקפיא עד שהתנור שלנו יתחמם (בערך 15 דקות) תנור טורבו 175 מעלות ל15 בדיוקק בהצלחה ופה לכל שאלה ❤
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬69 תגובות👍7 לייקים

תגובות (69)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2020 בשעה 18:01
תודה למתכון. עשיתם לי ממש חשק להכין. אפשר בלי חמאה ושמן במקום?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2020 בשעה 18:01
מזאת אומרת ביצה וחצי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2020 בשעה 18:02
אי אפשר שמן במקום ❤ ביצה אחת שלמה ועוד חצי ביצה נוספת ❤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2020 בשעה 18:03
אוקי. אז זה מתכון חלבי. אין דרך לעשות אותה פרווה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך