
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2020 בשעה 17:58
מתכון ראשון לעמוד מתוק
עוגיית שוקולד ציפס ממכרת בטירוף!!!!!
-
100 גרם חמאה רכה
50 גרם סוכר לבן
90 גרם סוכר חום
-
ביצה וחצי (גודל l)
-
חצי שקית אבקת אפייה
200 גרם קמח
חצי כפית מלח
-
300 גרם שוקולד לבן וחלב (מיקס)
אופן הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן ומערבבים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים.
מוסיפים את היבשים ומערבבים.
לבסוף מוסיפים את השוקולד ועושים עירבוב קטן ❤
-
יוצרים עיגולים ומכניסים למקפיא עד שהתנור שלנו יתחמם (בערך 15 דקות)
תנור טורבו 175 מעלות ל15 בדיוקק
בהצלחה ופה לכל שאלה ❤
אור קולד - בישולים ומתוקים

💬69 תגובות👍7 לייקים