חייבת עזרה. התינוקת שלי בת חצי שנה מהרגע שנולדה לא ישנה לילות שלמים ואין לי בעיה עם זה קמה להאכיל והכל בסדר. אבל היא נרדמת עלי אחרי הבקבוק או רק ביידים איך שאני מניחה אותה במיטה היא מתעוררת. ובסוף אני נכנעת מרוב תסכול ועייפות ויוצא מצב שהיא ישנה עלי כל הלילה. יש לכן טיפים לעזרה איך להרגיל אותה לישון במיטה? אני נלחצת איתה מרימה מרדימה ביידים מנסה לשים במיטה ושוב מתעוררת ככה כל הלילה.
שינה והבנת התינוקשינה והבנת התינוק
💬4 תגובות👍1 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בדצמבר 2020 בשעה 03:21
כשהבת שלי לא הסכימה לישון בעריסה ניסיתי לחשוב מה מפריע לה ועשיתי שלושה צעדים שגרמו לה לישון בעריסה במשך הלילה גם אחרי כל האכלה... קודם כל חשבתי שהמזרן של העריסה קשה לה אז שמתי עליו עוש שכבה של שמיכת פוך דקה כדי שיהיה לה יותר רך... דבר שני, אחרי שהיא נרדמת עליך במשך כל כך הרבה זמן היא התרגלה לחום גוף שלך והמעבר למיטה יכול להיות קריר, אז מה שעשיתי זה פשוט להוריד אותה למיטה עם השמיכה שהיא נרדמה איתה עליי כדי להקל על המעבר בנוסף, תמיד הייתי משאירה אותי עליי כמה דקות אחרי שנגדמה אפילו רבע שעה כדי שתיכנס לשינה עמוקה יותר לפני המעבר מקווה שיעבוד לך! בהצלחה!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בדצמבר 2020 בשעה 04:00
הבת שלי בידוק ככה רק שהיא חודשיים וחצי תעשי מה שא' אמרה ככה עשיתי בבכור שלי וזה עזר אצל הבת לא תמיד עוזר אבל היא עדיין פיצית אפשר להבין אותה חח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2020 בשעה 19:24
זה הזמן שלך להרגיל אותה לשינה עצמאית אחרת יהיה לך הרבה יותר קשה. במיוחד שמתרגלת לחום גוף שלך ושנרדמת איתך במיטה. תתחילי לעבוד איתה בהדרגה על שינה עצמאית. טקס שינה, ציצי או בקבוק ולמיטה. בימים הראשונים תהיי לידה - תלטפי, תעשי קצת ששש ותתני לה ביטחון שזה בסדר ואמא כאן . אפילו תגידי אמא כאן הכל בסדר ...אבל הכי חשוב לא לוותר, אלה יהיו ימים קצת קשים אבל אל תוותרי. אם את רואה שהיא ממש צריכה את זה תרימי אותה לחיבוק תלטפי ותחזירי למיטה אחרי כמה ימים כאלה לאט לאט להתרחק מהמיטה, במידה ומתחילה לבכות תתקרבי ושוב אפשר מגע ואת הקול שלך...כל פעם קצת פחות עד ליציאה מהחדר שוב אומרת, לדעתי זה זמן קריטי כי אומרים ששינה עצמאית עדיף להתחיל מגיל חמישה חודשים...אז כמה ימים קצת קשים אבל יהיו שווים בהחלט לעתיד . בהצלחה ❤️

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך