איך מכינים קישוא לטעימות?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2020 בשעה 11:17
אני בישלתי, טחנתי עם ממש נגיעה מהמי בישול. מביאים רבע כפית עד חצי כפית גג בזמן הטעימות. קחי בחשבון.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2020 בשעה 13:48
מבחינת הערכים עדיף לבשל באידוי ..ופשוט לרסק עם מזלג לוודא שאין חתיכות גדולות ולתת..בילד השני כבר נתתי קישוא ישר עם גזר ותפוא ( לקצר תהליכים😊)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2020 בשעה 20:37
תודה, הוא כמעט הקיא את זה מרב שלא אהב...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2020 בשעה 20:51
זה המרקם בעיקר..לוקח להם זמן להיתרגל לזה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך