☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 666955
משתמשת פורטי
3 בדצמבר 2020 בשעה 22:26
היי בנות שבוע 30+4 אכלתי לפני חצי שעה שווארמה והתחיל לכאוב לי הבטן התחתונה מצד שמאל.. ממה זה יכול להיות?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
16 באוקטובר 2019 בשעה 11:44
איך מרגישים צירים? כאילו יש קקי? שבוע 20 משלשלת כבר חודש מפחדת שהתייבשתי, הייתי אתמול במיון אמרו שלא מיובשת ועכשיו כל איזה רבע שעה יש לי כאב חד במרכז הבטן ורצון לקקי.. יכול להיות צירים?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2020 בשעה 16:16
הכלב שלי קפץ לי על הבטן.. 45 קילו של מסה פשוט רץ אלי משמחה כמובן ועם הרגליים הקדמיות קפץ על הבטן והדף אותי אחורה יש הרגשה של אי נעימות לא כואב או משהו כמה זה מצריך בדיקה? שבוע 25
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
30 באפריל 2021 בשעה 12:19
מישהי ניסתה לקיים יחסים חודש אחרי לידה בלי בדיקת רופא,?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
22 באוגוסט 2021 בשעה 03:56
בן שנה ו3. לאחר תקופה בה היה ישן לילות יחסית שלמים, חזר לקום בין 3-5 פעמים בלילה. ישר בבכי, נעמד במיטה. אני מגיעה - אומרת לו לשים ראש, שרה קצת נומי נומי והוא נרדם (משהו כמו 10 דק גג בכל פעם). אני לא מצליחה לפענח למה הוא מתעורר ומה הצורך הזה שאגיע לדקה ו"אעזור" לו להרדם בחזרה. נראה כאילו הוא רק בודק שאני שם לידו , וחוזר לישון. אבל מה פתאום השתנה? והאם יש דרך לשנות?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2022 בשעה 12:20
שבוע 38+4 (הריון שני) מה עזר לכן לזרז את הליידה?? כבד לי כבר ממששששש
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
16 במרץ 2022 בשעה 19:53
בן 3 עם חום 38.5... לא ברור מה יש לו והוא גם הכי חיוני בעולם, שלילי לקורונה, יש לו תאבון ובדרך כלל כשהוא חולה יכול לא לאכול ימים שלמים. מדי פעם מניח עליי ראש קצת אבל נראה ממש סבבה. א האם הייתן נותנות נורופן במצב כזה? ב זה אף פעם לא קרה, הוא בדרך כלל לא מרגיש טוב בלי חום. זה מוזר?
אמהות
💬
2 תגובות