הכי קל בעולם,
את מרתיחה תפוחי אדמה ובטטה בסיר עד לריכוך
לבינתיים מכינה את המוקרם
חמאה ו2 שיני שום כתוש
אחרי זה מוסיפה שמנת לבישול/מתוקה
חצי כוס חלב
מערבבת בלי סוף עד שנהיה סמיך
מוסיפה אגוז מוסקט, מלח פלפל שחור
מועכת את בתפוחי אדמה
שופכת מעל את הרוטב של השמנת וגבינה צהובה מגורדת מעל
180 מעלות בתנור עד שמשחים❤️
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2020 בשעה 16:44
יש לי אחד סופר קליל
אני פורסת לפרוסות דקות תפו"א ובטטה ומסדרת בתבנית (כמו גג רעפים אחד על השני), על כל שכבה אני שופכת קצת שמנת מתוקה/שמנת לבישול ומפזרת גבינה צהובה ומלח.
זהו ככה כל שכבה ולתנור עד שמתרכך 🤗