☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 663347
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2020 בשעה 21:56
מאיזה גיל צריך לתת לתינוק מים?! זה לא מגיל לידה נכון?
אמהות
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2020 בשעה 21:58
ההמלצה היא כשמתחילים לבסס ארוחות או בטעימות
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2020 בשעה 22:00
.
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2020 בשעה 22:05
כשמתחילים ארוחות. בערך בגיל 6 חודשים. אסור לפני ארוחות. רק אם הטיטולים יוצאים יבשים וגם אז צריך לשאול
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2020 בשעה 22:05
ההמלצה כשהתינוק ניזון מארוחה מלאה של אוכל שהוא לא תמל
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 ביוני 2018 בשעה 21:40
סיפור הלידה שלי 😖🤗 זה מאחורי!! ילדתי ב 01/06 סופסוף זה הגיע, שבוע 41+2. הגעתי ב- 1 בלילה לאחר שראו האטות בדופק בביקורת. אמרו לי שבשלב הזה כבר אין ברירה ושיילדו אותי בכל מקרה. הרופא בדק אותי פתיחה 2.5, עשה לי סטריפינג (זה כואב 😣) והיתה כבר פתיחה 3. בגלל ההאטות בדופק רצו לתת לי פיטוצין כדי לראות שהעובר עומד בצירים חזקים ויכול לצאת בלידה רגילה, אם לא צריך קיסרי. כששמעתי פיטוצין התחלתי להילחץ כי עם פיטוצין הצירים עוד יותר כואבים מבדרך כלל ולא רציתי לקחת אפידורל. 4:30 הכניסו אותי לחדר לידה, עוד הפעם מוניטור, היו צירים כל 10 דקות. בשלב מסוים המילדת אמרה לי לכי תתקלחי תתארגני ותחזרי עד 6:30 וניתן לך פיטוצין. עשיתי מקלחת חמה, בנתיים הצירים ממשיכים, כל הזמן הזה עומדת עד שהיא רוצה לחבר אותי. ואז היה לי ציר מהסרטים ואחריו כל 3 דק' ציר. היא החליטה בלי פיטוצין (יש!!!) כאבי תופת, הכינה לי את הגז צחוק בהיכון. ואז סביבות 7 בבוקר, התחילו הצירי לחץ. אימצתי לחיכי את הגז צחוק, נותנת לבעלי יד ואומרת לו שאני לא יודעת איך אני אעבור את זה כי הפעם זה ממש כואב. זו לידה שלישית, כולן עם גז צחוק ובלי אפידורל. באמת הלידה הזו היתה הכי ארוכה וכואבת. מה שכן, ברגע שהתחברתי לגז צחוק היה למיילדות שעתיים של סטנד-אפ בחינם חחחחח. גאון מי שהמציא את הגז הזה, חבל שאי אפשר להחזיק כזה בבית. אחרי שעתיים של לחיצות, היא יצאה. העיקר שעבר וניגמר.... עכשיו החיים מתחילים. שיהיו לכולנו לידות קלות כמו של תרנגולות וחיים שלווים, אמן! לפני אפידורל, ממליצה לכן לתת צ'אנס לגז צחוק.
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
13 ביולי 2018 בשעה 16:20
מי כמוני מכורה תמונה מנגו ענבים אפרסק 😍😍😍😍
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
29 במאי 2019 בשעה 14:29
עדכון על קבלת מוצר 😊 היי אהובות, כל פעם שאזמין מוצרים ואקבל אשתף איתכן 👌 אז התחלתי לתכנן לבן של יום הולדת מיקי מאוס וקיבלתי מוצר אחד, חשוב לציין שאחרי שבועיים וחצי הוא הגיע, עדיין לא השתמשתי, אעדכן גם אחרי השימוש 👍 המוצר- http://s.click.aliexpress.com/e/uPbSZL6
קניות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
10 במאי 2020 בשעה 07:29
היום חזרנו לשיגרה איך היה לכן ולילדים? לנו היה קשה נורא, המון בכי 😥
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2021 בשעה 15:04
היי בנות, אשמח לשמוע מה אתן הייתן אומרות לבעל אם הייתן במצב הזה אז ככה, לבעלי יש חבר (נשוי עם ילדים) שכנראה נמצא במצב כלכלי לא הכי טוב ומסתבר שכבר כמה וכמה פעמים הוא מבקש מבעלי להלוואת לו כסף (לפני חודש ביקש 5 וחצי אלף ובעלי נתן) בעלי אומר שהוא תמיד מחזיר (לא יודעת אם באמת מחזיר או לא) בקיצור, בעלי סיפר לי על זה רק ממקודם פעם ראשונה אחרי שהוא ביקש ממנו מלפני שעה שהוא צריך הלוואה של 4000₪ בעלי התייעץ איתי ואמרתי לו שאני לא חושבת שזה נכון בתקופה כזאת וכו וכו וזה עיצבן אותי הרי אנחנו בתקופת קורונה בעלי לא עבד חודשיים, זאת אומרת שלא הכניס כסף אני מרוויחה רק 5000, יש לנו תינוק בבית ועוד אחד בדרך (אמורה ללדת חודש הבא בעזרת ה׳) יש משכנתא ועוד הוצאות וזה לא נראה לי מתאים והכי עיצבן אותי זה שבעלי לא חושב מעבר, ההורים שלי ברוך ה׳ עמידים ועוזרים לנו מאד (הביאו 20000 החודש בשביל שיוריד לנו מהלחץ של כל הסגרים) והוא הולך ומחלק לו... מה אתן הייתן עושות/אומרות?
זוגיות
💬
14 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2021 בשעה 16:10
בן תכף 3 וחצי חודשים , ביומיים האחרונים ישן הרבה ביום וכשער מאודד סקרן ברמה שזה פוגע באוכל , עוצר באמצע, מחייך, לפעמים גם נרדם עם הבקבוק בפה, את הקפיצה של גיל 3 חודשים עברנו, יש מצב שמתחיל משבר גיל 4 חודשים?
שינה והבנת התינוק
💬
5 תגובות