תודה יקרה
בטח :
לטורט :
6 ביצים - מופרדות
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
מעט תמצית וניל
5 כפות שמן
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
לטרוף חלמונים ושמן עם תמצית וניל ולהוסיף לחלבונים.
לקפל בעדינות את הקמח ואבקת אפייה פנימה.
להעביר לתבנית 26 170 מעלות כ 20 דקות.
לאחר שהעוגה מתקררת לחצות אותה באמצע.
לקצפת:
2 שמנת מתוקה חצי כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
מי שאוהבת אפשר להוסיף 2 כפות גבינה לבנה .
למרוח קצפת באמצע לכסות עם החלק השני ולמרוח שוב קצפת.
לסדר תותים ומעל לשפוך ג'לי.
לשמור במקרר.🍓בתיאבון🍓