☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 662678
משתמשת פורטי
27 בנובמבר 2020 בשעה 10:17
הכנתי לחם בית ונגמר לי השומשום בבית עד אמה זה היה נורא לעשות בלי? משהי ניסתה?
אוכל
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
27 בנובמבר 2020 בשעה 10:20
תמיד מכינה בלי שומשום , לא סובלת את זה 😂 העיקר הלחם 😍
משתמשת פורטי
27 בנובמבר 2020 בשעה 10:21
מהמם אכין בלי❤️
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
26 ביוני 2018 בשעה 11:16
תנועות אכלתי ופל מצופה שוקולד וישר הרגשתי גלים בצד של הבטן. זה תנועות? לא הרגשתי עדיין תנועות ואני שבוע 19 שיליה קדמית. כבר ממש מחכה לתנועות, לא ראיתי אותה באולטראסאונד כבר שלושה שבועות ואני ממש במתח.
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
9 ביולי 2018 בשעה 09:03
מלונית אני בהריון שני ומתלבטת לגבי מלונית. בהריון הראשון לא לקחתי. מי יכולה לספר אם כדאי ושווה את ההוצאה? תודה
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
22 באוגוסט 2018 בשעה 10:27
טפטוף מי שפיר חכמת ההמונים היי בנות אני שבוע 35 אתמול בלילה חזרתי מאירוע נכנסתי לעשות פיפי של לפני השינה... במקרה הסתכלתי כי שמעתי טפטוף מבלי שהתחלתי את הפיפי יצא טפטופים שקופים. התחתונית ספוגה והתחתון רטוב ככה שהייתי צריכה להחליף תחתון ועקבתי אחרי זה. בלילה לא הרגשתי משהו חריג מבחינת התחתון. עכשיו שוב פעם אותו דבר התחתון ספוג מים שקופים ומסריחים!!! סליחה על התיאור.. גם אתמול וגם היום התחתון היה מסריח וספוג לא מדובר בהפרשות צמיגיות למיניהן נטו שקוף מה אומרות טפטופים אפשריים של מי שפיר ?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
17 בינואר 2019 בשעה 08:36
שינה בשבוע 35 היי. מתעוררת המון. ומרגישה שאין לי אוויר. מוכר לכן?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2019 בשעה 08:54
היי בנות פליז עזרה תרומת חלב אם היי מקבלת לבתי בת החצי שנה תרומה של חלב אם בפעם הראשונה שאבתי לה טיפונת בהתחלה ואז עברתי לתמל יש קשר לגיל של הבת של האמא שמביאה לי את החלב כאילו אם היא יותר קטנה מביתי אז החלב יש בו פחות ממה שהבת שלי צריכה או שזה לא משנה? ועכשיו להביא לבת שלי רק את החלב שקיבלה? בערך 20 שקיות או לשלב תמל גם במהלך היום?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
12 במרץ 2021 בשעה 11:06
היי בנות אני בשבוע 10+6 ועשיתי עכשיו פיפי ובמגבון יצא לי טיפונת הפרשה חומה (חום בהיר) צלצלתי לרופא שלי והוא אמר לי שאין לי ערך ושהכל בסדר.. תרגיעו אותי גם 🙏🏼
הריון ולידה
💬
11 תגובות