☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 662291
משתמשת פורטי
26 בנובמבר 2020 בשעה 17:12
שבוע 15 עדיין סובלת מבחילות והקאות ברמה מטורפת (מקיאה כמעט הכל) דיקלקטין עוזר טיפה לבחילות של הבוקר אבל עדיין סובלת במהלך כל היום. הגיוני? המלצות?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
26 בנובמבר 2020 בשעה 17:13
כן הגיוני על עובד בשבוע 20. ואס זה בא והולך כזה בקטנה
משתמשת פורטי
26 בנובמבר 2020 בשעה 17:13
אז*
משתמשת פורטי
26 בנובמבר 2020 בשעה 17:17
וואי אנונימית אני איתך באותה סירה איזה שבוע את?
משתמשת פורטי
26 בנובמבר 2020 בשעה 17:21
15 🤷🏻♀️ את?
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 ביוני 2020 בשעה 15:43
מתכון לעוף עם שזיפים היי אהובות. אני מחפשת מתכון לחזה עוף, או פרגיות, שמכינים בתנור או במחבת אבל שהמתכון הוא עם שזיפים טריים מישהי מכירה מנסיון משהו מוצלח?
אוכל
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2020 בשעה 11:04
אמרנו שחיתות לא?? 😮😋😋
אוכל
💬
13 תגובות
👍
7 לייקים
משתמשת פורטי
2 בינואר 2021 בשעה 08:37
אין שום פס נכון?? נראה לי רק אצלי בראש איחור של 6 ימים לעשות בדיקה נוספת או דם?
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
2 באוגוסט 2021 בשעה 20:29
אני חייבת את עזרתן אני כבר לא יודעת אם אני עושה טעות.. הבת שלי החודש תחגוג שנתיים. בגיל שנה ו5 היא גמלה לעצמה את הטיטול.. ברגע שהיא כבר שלטה והתחילה לאכול טוב יותר גמלנו אותה מהבקבוק לפני שינה. ביום שבת נסענו לטיול והיא ישבה על המוצץ בנסיעה היא ביקשה את המוצץ ואמרתי חה לבדוק בכיסא שלה והיא לא מצאה (למרות שהוא היה שם) אז כבר ניצלתי את ההזדמנות כי היא מאוד בוגרת ואמרתי לה שזה המוצץ האחרון שלנו ושהוא נאבד.. ומה נעשה? וכשהצאתי לה לישון בלי מוצץ היא הסכימה עם חיוך. כבר 3 ימים שהיא ישנה בלי מוצץ ובלי בעיות אבל הגננת אומרת לי מה קרה? כמה גמילות ביחד את לא חושבת שזה מוגזם לילדה? מה דעתכן?
מדברים על הכל
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
20 בנובמבר 2021 בשעה 06:42
היי בנות קורה לכן שכמה ימים יש עצירות ואז פתאום זה נפתח ויוצא הרבה? לי קרה אבל הפעם יוצא לי מלא מהלילה והבוקר נכנסתי 3 פעמים אכלתי חריף ואפילו טיפה שרף.. ביום יום שזה קורה אני לא דואגת אבל עכשיו בהריון יש מה לדאוג?יצא אפילו צואה. רטובה כזאת סליחה על התיאור הדוחה..
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
18 בינואר 2022 בשעה 08:31
אמהות שגם עברו את זה פליז תייעצו 🙏🏼🙏🏼 תינוק שהיה ישן לילה שלם מאז שנולד התחיל בגיל 3.5 חודשים לקראת גיל 4 חודשים להתעורר ליקיצות כל שעה בלילה. ונרדם רק איך שלוקחת לידיים נרדם… וככה עד 07:30 בבוקר מוכן לישון רק על היידים/ על הבטן שלי. אמרו לי שזה בגלל קפיצת הגדילה של גיל 3-4 חודשים… מישהי שגם חוותה את זה יכולה לומר מתי זה עבר לתינוק שלה? מתי ואם חזר לישון רגיל.?? 😫 חייבת לומר שגם במהלך היום הוא מאוד עייף ורק רוצה לישון. מתי זה חולף בדרך כלל? והאם גם אצלכן היה ככה?
אמהות
💬
1 תגובות