עושים לדג שני פנסים בצדדים, משרים את הדג בלימון ומלח עם מים לבערך 20 דקות.
שוטפים את הדג ושמים בצד
מכינים בצד גמבה וגזר חתוכות לרצועות דקות.
לוקחים קערה שמים בה כוסברה קצוצה ממש (אני שמה הרבה).
כותשים ראשי שום לתוך הכוסברה שמים מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
סוחטים לימון טרי ושמן זית.
מערבים טוב טוב וטובלים את הדג (עושים לו מסאג עם כל הרוטב ממש!)
לוקחים את הגמבה והגזר ושמים בתוך הדג ומעל (אחרי שטבלנו אותם ברוטב)
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור טורבו 200 מעלות בערך חצי שעה או 45 דקות ❤️