והדג נכנס לו לתנור עטוף בנייר כסף ❤
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות👍1 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 19:35
פליז מתכון, נראה שלמות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 19:37
וווואו מושלם אלופה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 19:45
עושים לדג שני פנסים בצדדים, משרים את הדג בלימון ומלח עם מים לבערך 20 דקות. שוטפים את הדג ושמים בצד מכינים בצד גמבה וגזר חתוכות לרצועות דקות. לוקחים קערה שמים בה כוסברה קצוצה ממש (אני שמה הרבה). כותשים ראשי שום לתוך הכוסברה שמים מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה סוחטים לימון טרי ושמן זית. מערבים טוב טוב וטובלים את הדג (עושים לו מסאג עם כל הרוטב ממש!) לוקחים את הגמבה והגזר ושמים בתוך הדג ומעל (אחרי שטבלנו אותם ברוטב) עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור טורבו 200 מעלות בערך חצי שעה או 45 דקות ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 19:45
.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך