ערב טוב בנות, קראתי פה היום שאסור לאכול גבינה בלוגרית, מה הסיבה לכך? 😨
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:33
היא נשמרת בתוך מי מלח, ובמים יכול להתפתח חיידק ליסטריה אם אני לא טועה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:34
ואם נגיד אני מכניסה את הבולגרית לטוסט או פשטידה זה בסדר או אם לא?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:35
כן, אחרי חימום אין בעיה , כנל עם נקניקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:36
כן רצוי שלא לאכול. לא הייתי לוקחת סיכון ואני חולה על בולגרית. אחרי חימום אפשר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך