בנות אם אני עושה בצק של חלות לבסיס לפיצה זה תופס? יש משנו שצריך/כדאי לשנות?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:06
פשוט קצת יותר מים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:07
נראלי שתופס להוסיף קצת יותר מים כמו שאוריה אמרה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:08
פעם עשיתי ויצא נהדר לא שיניתי כלום.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 18:18
למה להוסיף עוד מים בעצם?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך