דחוףף בננות- אני עושה עכשיו קציצות ירק בתנור, מקודם בדקתי אם זה מוכן, עדיין לא ,אבל זה ממש מתפורר ונדבק לתחתית. פיזרתי עכשיו שוב ספריי שמן. יש משהו לעשות שזה לא יתפורר לי? חבל על מה שעשיתי אם זה ישאר ככה מתפורר. או שאחרי שזה ממש מוכן זה לא מתפורר כבר?
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 15:56
שמת ביצה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 15:56
כן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 15:57
וגם פירורי לחם. לא שימנתי את התבנית קודם, אז עכשיו שמתי עוד שמן על התבנית. אבל זה לא אבוד נכון??
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בנובמבר 2020 בשעה 16:06
מקווה לא יודעת אבל גם מפורר זה טעין

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך