דייסה על בסיס תמ"ל - יש דבר כזה? מכינה לקטנה שלי (10.5 חודשים) דייסת אורז עם דלעת. לא מחזיקים חלב רגיל בבית ובמתכון הדייסה היא על בסיס חלב. אני יכולה להכין לה תמ"ל (מים+האבקה), ולהוסיף במקום החלב לדייסה? במידה וכן, האם מותר לי לשים במקרר חלק מהמנה שתתקבל, ולמחרת בבוקר לחמם שוב? אני עושה את זה בדרך כלל, השאלה אם מותר לחמם דייסה על בסיס תמ"ל בשנית?
אוכלאוכל
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בנובמבר 2020 בשעה 11:42
יש המון דייסות, אני משתמשת בשל life כל פעם לוקחת טעם אחר לגוון לו. מוסיפים את זה על התמל שלו. אם את רוצה לעשות דייסה סמיכה להוסיף יותר ואם יותר דלילה אז פחות. הכל כתוב על השקיות מאחןר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בנובמבר 2020 בשעה 18:36
לא אסור לחמם דייסה על בסיס תמל בשנית, גם אסור לתת תמל שהוכן מראש אחרי זמן מסויים הוא מתחמצן ומתקלקל. את יכולה לתת דייסה על בסיס תמל ומה שנשאר לזרוק , או להכין על בסיס חלב שקדים או סויה או מים, אני מכינה לבת שלי קוואקר על מים או חלב שקדים והיא מאוד אוהבת , מוסיפה בננה או תפוח מאודה, חמאת שקדים וכו,
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בנובמבר 2020 בשעה 18:36
איך מכינים דייסת אורז עם דלעת?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בנובמבר 2020 בשעה 19:46
תודה, בנות! עדני, חלב שקדים יש לנו בבית באופן קבוע, השאלה אם אני אמורה לעשות לה טעימות לחלב שקדים לפני שמכינים דייסה עם זה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך