☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 657454
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2020 בשעה 09:05
קצת מלחיץ אותי לעשות חיסונים כאלה בהריון 😱 יש בכלל הריוניות שעברו ניסוי ?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2020 בשעה 09:07
אני לא הייתי מתחסנת עד שאני לא רואה שלםחות חצי מדינה התחסנה והכל בסדר
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2020 בשעה 09:13
כנל
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2020 בשעה 09:15
אני גם, וגם נראה לי עד שזה ייכנס לתוקף ייקח ויתחילו לחסן ממש את כולם, ייקח משהו כמו חצי שנה לפחות
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2020 בשעה 09:27
אל תדאגו לא יעבור חוק כזה. זו פגיעה בפרט.
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 באפריל 2019 בשעה 17:04
איזה אמא את? (♡) את תהיי אמא טובה? כמה פעמיים שמעתי את המשפט הזה! הלוואי שהסטטיסטיקה הייתה עומדת מאחוריו. פעם אמא סיפרה לי על הישרדות, מכות ואבא. בכל פעם שאלתי על תינוקת שמאז מנסים לתקן לה "חיוך שנשבר" אבל בלי ספק -אמא יש רק 1. אבא הוא מלא פעמיים, הוא מתעלם, הוא פוגע, הוא לא ממש כאן. אני מלטפת את הבטן ומי שמסתכל לי בעיניים קרוב מדיי לגלות- שאני פוחדת והם אומרים "טבעי", אני שואלת "איזה אמא אני אהיה?" ובבטן יש רגע של נחמה התינוקת לוחשת לי קרוב ללב שהיא מבטיחה "לקבל אותי... לאהוב אותי... באמת." אני נושמת, שמה יד על הבטן כאילו אנחנו כורתות בנינו ברית. באוזניים אני שומעת את אמא חוזרת ואומרת " אמא יכולה לגדל עשרה ילדים ועשרה ילדים לא יכולים לגדל אמא" היא שיקרה אותי. אף פעם לא הייתי ילדה תמיד הייתי אמא. תוך מחשבות שמסתבכות אני יושבת בשמש, פעם בוכה ופעם צוחקת. לפתע השכנה מגיעה משום מקום היא אומרת "איזה חודש?" אני חושבת בלב שהשאלה אמורה להיות: כמה חודשים? ועונה לה "שמיני". "אל תדאגי את תהיי אמא טובה" היא מוסיפה ומתמלאת סיפוק "ככה גם אני הייתי אבל זה שטויות.." היא מחייכת. אני מחייכת והולכת הביתה שם מותר לי לבכות. עברו רק כמה חודשים אחרי לידה ואני מחכה שהיא תקרא לי "אמא", ואז אני אדע שבכל העולם יש אמא ובשבילה אני אהיה אמא מספיק טובה. בנות אין הדברים מופנים אליכן או חלילה בכוונה לפגוע! רוח הדברים כיצירה. מוזמנות להגיב :)
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
18 במאי 2020 בשעה 12:05
בשר חלב בעלי הביא לי עכשיו אייס קפה שתיתי קצת (בשעה 15:00) ואז נזכרתי שאכלתי בשר לפני (סיימתי לאכול ב 13:00). טעות מה אני אגיד :( יש משהו שאפשר לעשות/לומר? בלב אני מאוד מצטערת.
דתיות ונהנות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2021 בשעה 06:53
שבוע 30 שלשולים כבר כמה ימים לא נראלי שקשור למשהו שאכלתי. יש קשר להריון לדעתכן ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
19 במאי 2021 בשעה 06:30
שבועיים וחצי אחרי לידה... הבטן ממש ירדה לי אבל המשקל תקוע כבר שבוע על אותו מספר😳 איך זה הגיוניייי??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
20 במאי 2021 בשעה 01:35
בן 6 ימים, ינק כמה דקות מכל צד. כואב לי וגם אני מאוד עייפה.. הפסקתי ונתת תמ״ל. אני אמא רעה? 😣
אמהות
💬
14 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
8 באוגוסט 2021 בשעה 09:36
ברכיבים של שניצל תירס של טבעול כתוב שמכיל חלבון ביצה, יש בעיה לאכול את זה בהריון? כמובן ששמה בתנור ל20 דק בערך השאלה אם זה נחשב משהו שתקין לאכול
הריון ולידה
💬
3 תגובות