
משתמשת פורטי18 בנובמבר 2020 בשעה 12:08
בננות עזרתכן
לפעמים הייתי מכינה תמל עם מים קצת יותר רותחים כשאני צריכה לצאת עם הבייבי ועוד חצי שעה/שעה צריך לאכול וזה יתקרר עד אז..ולא אוהבת לתת קר.. אבל עכשין הבנתי שמים רותחיפ מידי יכןלים להרוס את הויטמינים בתמל...זה נכון?
ובאותה הזדמנות-יש נרתיק קטן ששומר על חום הבקבוק כמו של המימיות של פעם? שלםחות אכין לו בטמפ׳ חמימה אבל שישמר החום...
(ואל תתבלבלו- אםשר לשמור בקבוק תמל עד 4 שעות לא שעה..שעה זה מהרגע שנגע בבקבוק..)
הריון ולידה

💬6 תגובות