בננות עזרתכן לפעמים הייתי מכינה תמל עם מים קצת יותר רותחים כשאני צריכה לצאת עם הבייבי ועוד חצי שעה/שעה צריך לאכול וזה יתקרר עד אז..ולא אוהבת לתת קר.. אבל עכשין הבנתי שמים רותחיפ מידי יכןלים להרוס את הויטמינים בתמל...זה נכון? ובאותה הזדמנות-יש נרתיק קטן ששומר על חום הבקבוק כמו של המימיות של פעם? שלםחות אכין לו בטמפ׳ חמימה אבל שישמר החום... (ואל תתבלבלו- אםשר לשמור בקבוק תמל עד 4 שעות לא שעה..שעה זה מהרגע שנגע בבקבוק..)
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בנובמבר 2020 בשעה 12:14
באמת 4 שעות ??? ואי לא ידעתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בנובמבר 2020 בשעה 12:15
נכון גם אני גיליתי רק לאחרונה שאפשר 4 שעות ... מהרגע שהתחיל לאכול שעה כי בעצם הרוק שלו מתחיל לפרק ולעכל את התמל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בנובמבר 2020 בשעה 12:23
זה כמו שציינת לקנות נרתיק ששומר על חום הבקבוק, אור לצאת עם טרמוס ומחלק מנות .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בנובמבר 2020 בשעה 12:56
לא חושבת שמותר 4 שעות לא במקרר. אני יודעת שבמקרר מותר 24 שעות אם לא נגע בבקבוק (זה מה שרשום על הקופסא של סימילאק) ושעה אם כן נגע. לא שמעתי על 4 שעות. לגבי המים המורתחים, גם לא מכירה אבל הכי טוב טרמוס ומחלק מנות. ככה היא טרי ובטוח.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך