תמיסי חמאה ושמן בסיר, בערך 100 גרפ חמאה ואותה כמות שמן, אחרי שנמס תוסיפי 2 כפות קמח ותבשלי על אש קטנה עד שמבעבע ונהיה קצת זהוב
תוסיפי פטריות חתוכות ותערבבי, אם בא לך גם יין אדום זה הזמן
תוסיפי ציר עוף או פשוט כמה כוסות מים חמים עם אבקת מרק, תבלינים מלח פלפל ומה שבא לך להוסיף
תתני לזה לרתוח ותבשלי עוד איזה 20 דק
אני טוחנת בסוף את המרק ומוסיפה אחר כך שמן אבל לא חייב
אחד הקלים והטעימים בהתחייבות
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 19:35
שכחתי לטגן בצל וסלרי(אפשרי) בשלב שאת ממיסה את החמאה לפני הקמח