היי בנות ♥️ שבוע 37+5 הריון ראשון. אחרי לילה במיון עם כאבים חזקים וצירים במוניטור, בדקו פתיחה - 1 ומחיקה מלאה, כמות מים תקינה אבל ממש גבולית אז אמרו לי להגיע לביקורת בעוד יומיים אצל רופא נשים שיבדוק שוב כמות מים. מכאן כמה לדעתכן אני קרובה ללידה? עדיין כאבים חזקים באים והולכים ויציאות רכות (סליחה על התיאור). קצת לחוצה שאני ככה באי וודאות מה קורה עם כמות מי השפיר עד שאגיע לביקורת... (לא הייתה ירידת מים ולא יצא הפרק הרירי)
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 05:13
תשתי הרבה מים ותנוחי נשמע שאת ממש קרובה לפגוש את הבייבי שלך :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 06:10
חברה(שזה היה הריון שלישי שלה) סחבה עד 40+3 עם פתיחה 1 ומחיקה מלאה, כמעט שבועיים הייתה ככה. מקווה בשבילך שתלדי בימים הקרובים. הגוף כבר מתחיל להכין את עצמו. זה מעולה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 06:47
אני הסתובבתי מעל שבוע עם פתיחה 2.5 ומחיקה 60, אז אין לדעת. אבל צריך לעקוב אחרי מי השפיר, אם יהיה מיעוט יעשו לך זירוז כדי לא לקחת סיכונים, אז תבדקי לעיתים קרובות. את בשבוע שכדאי לקחת זירוז וללדת ולא חלילה לסכן את התינוק

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך