*לחם שקשוקה*
2 ק"ג קמח
3 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
2 כפות מלח
6-7 כוסות חד פעמי קר מים פושרים
3/4 כוס שמן
2 ביצים
לשים בתחתית הקערה את השמרים הסוכר כוס מים וכף קמח לערבב
להוסיף מעל את הקמח המלח הביצים ויתרת המים ללוש היטב להוסיף את השמן
להתפיח
להוריד אוויר ושוב להתפיח
לרדד בצק בעובי 1 ס"מ להניח בתחתית התבנית
לחלק את הבצק לכדורים קטנים לסדר מסביב
במרכז לשים סלט עגבניות מבושל
להניח ל-10 דקות לתפיחה
להבריש את הלחמניות הקטנות בביצה
לאפות ב-200° כ10 דקות
להוציא מהתנור לשבור במרכז ביצים
לפזר פלפל שחור מלח ופיטרוזיליה
להכניס שוב לתנור
ולאפות עד שמזהיב
בהצלחה