צריכה לאדות ירקות לחשיפה לטעמים... פעם ראשונה שהילד מתחיל לטעום. 😛 . איך אני עושה את זה? מדובר בהתחלה ממש בירק אחד לאדות אז מה הכי טוב למשימה הזו?
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בנובמבר 2020 בשעה 12:35
אני בישלתי את הירקות עם מים ואז מעכתי עם מזלג
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בנובמבר 2020 בשעה 12:36
כשהירק מבושל ממש עד לרכות אין בעיה אם יהיו טיפה עם גושים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בנובמבר 2020 בשעה 16:31
תודה!!

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך