שרונה/נורית/כל השפיות התותחיות כאן למיניהן
חייבת עזרה!!
כל פעם שאני מכינה עראיס הבשר לא הכי מבושל(הוא אדמדם עוד ואני לא אוהבת)
אני אוהבת שהבשר עשוי לחלוטין
מה אפשר לעשות בשביל שיהיה מבושל לגמרי?
אוכל
💬13 תגובות
תגובות (13)
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 13:31
תעשי ואולי על פלנצה רק את הקציצות ואז תכניסי לפיתה
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 13:32
את כנראה מעמיסה בשר או שאת צולה על חום גבוהה מדי שזה נשרף אבל לא מתבשל מבפנים
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 13:32
תנסי לצרוב ולסגור במכסה לא על אש ממש גבוה
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 13:39
תתחילי בתנור ל20 דקות ותמשיכי על הפלנצ'ה כשאת מכסה טיפה עם שמן זית תצרבי מכל צד לאיזה 5 דק' וזה בטוח יהיה מוכן