היי בנות שאלה טיגנתי חזה עוף במחבת, הוצאתי אותו ואז טיגנתי שוב עם עוד משהו כשאכלתי שמתי לב שהחזה עוף כאילו קצת גומי הסתכלתי בפנים לא שהוא אדום או משהו מבפנים אבל היה קצת גומי כאילו לא מאה אחוז מוכן זה ממש נורא???? אני מתה מפחד
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 12:01
אם זה אדום אסור לאכול. גם בלי קשר להריון, זה מסוכן.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 12:01
אל תמותי מפחד אבל.. תעקבי אם את מרגישה טוב ואם כן הכל בסדר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 12:07
לא רשמתי שהוא אדום, ממש לא היה אדום אבל היה קצת גומי כזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2020 בשעה 12:33
בטח היה גומי כי לא היה טרי ועבר הפשרה וגם היה עשוי מידי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך