בשלניות להתפקד😍
חייבת מתכון נדיררר לספגטי בולונז
מא-ת כי אין לי שמץץץ
🙏
אוכל
💬10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2020 בשעה 16:09
איפה שרונההה
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2020 בשעה 16:10
מטגנת חצי בצל קצוץ,
מוסיפה 300 גרם פלוס מינוס של בשר טחון, מפוררת בעזרת מזלג שלא יהיו גושים.
מטגנת קצת עד שמשתנה הצבע,
פפריקה מתוקה בשמן, מלח, פלפל שחור, כפית סוכר, רסק עגבניות מקופסא מערבבת נותנת לזה קצת להתבשל.( אני מוסיפה פלפל חריף קצת אפשר גם גזר).
אחרי 3 דקות בערך, כוס מים חמים עם כף מרק עוף. מערבבת הכל ביחד וסוגרת את המכסה.
תראי את לא מוסיפה יותר מידי מים כדי שלא יהיה נוזלי מידי.
בזמן שזה מתבשל, תבשלי פסטה אני במה בערך חצי חבילה לכמות שרשמתי.
מסננת, ומערבבת הכל ביחד.
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2020 בשעה 16:10
זה מספיק בערך ל2 או 3 מנות.
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2020 בשעה 16:23
ישנתי 😅 מרגישה גמורהההה !
יש 2 שיטות
אחת לבשל את הרוטב ואז להוסיף פסטה מוכנה
אחת לבשל את הפסטה בתור הרוטב ..
לטגן בשמן בשר טחון אחרי שהוא מטוגן מוסיפים תבלינים ומטגנים הכל ביחד ..
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה , שום גבישי , פטרוזליה קצוצה
אחרכך מוסיפה רסק או עגבניות מרוסקות ומים .. מביאה לרתיחה ומוסיפה את הפסטה המוכנה שסיננת אותה
עם את רוצה משהו סוףףף את יכולה להוסיף יין אדום עם המים ואז להרתיח