עדשים- צריכה עזרה ממבינות.
אם אני רוצה לבשל עדשים ושעועית לבנה במרק. צריך להשרות אותן במים ללילה? או מספיק כמה שעות? או שלא צריך להשרות בכלל?
פעם ראשונה שמתכננת להכין עצות וטיפים ייתקבלו בברכה.
אוכל
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2020 בשעה 19:18
מספיק כמה שעות או אפילו חצי שעה לפני
טיפים לא ממש יודעת כי בעלי מבשל אותם😅
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2020 בשעה 19:22
רצוי כל הלילה ועם כפית סודה בשביל למנוע ריחות גוף לא רצויים חחח
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2020 בשעה 20:17
אני לא משרה עדשים לא כתומות ולא ירוקות שוטפת אותם טוב טוב ואז לבישול אין בעיה עם זה
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2020 בשעה 20:35
עדיף כל הלילה, למניעת פעילות מעיים לא רצויה🤪
אפשר גם חצי שעה אבל התופעות לא ירחקו מלהגיע😅