4 כוסות קמח
כוס שמן
2 סוכר וניל
מעט מלח
חצי אבקת אפייה
כוס מים רותחים
מערבבת הכל יחד בסוף מוסיפה מים רותחים, מערבבת תחילה עם כף כי זה חם. הבצק צריך להיות נעים כזה ורך.
משאירה 10-15 דקות שינוח. לוקחת חתיכה מתחילה לרדד. אני מרדדת שיש לי מתחת נייר אפייה יותר קל לעבוד. לפתוח ולרדד הכי הכי דק שאפשר ממש על גבול השקוף. מרחתי ממרח תמרים ועל זה פיזרתי קצת קקאו ואפשר קינמון לפזר קצת. חותכת למשולשים ומגלגלת אחד אחד