נתח צלי כתף לבשל במים על להבה גבוהה שעתיים
שמים בבמים מלח, פלפל אנגלי, וכמהה עלי דפנה ..
אחרי שרתח מוציאים מהמים ומצצנים לחלוטין ..
אחרי שציננת את פורסת ומסדרת בתבנית ..
אני הוספתי גם תופחי אדמה מיני ובצל חתוך ..
מסננת את המי בישול של הנתח
ושמה חחצי כוס שמן ושמן שמה פפריקה מלח פלפל טיפה מרק עוף
שופכת מעח הנתח את השמן ואחרכך את המי בישול
מכניסה לתנור מכוסה 20 דק ואחרכך ללא כיסוי 25 דק בערך
תנור 200 מעלות
משתמשת פורטי2 בנובמבר 2020 בשעה 17:50
תכנסי ליונית צוקרמן להתעלף מהמתכונים שלה
משתמשת פורטי2 בנובמבר 2020 בשעה 17:57
וואו נראה מדהים!! אסתכל גם על המתכונים של יונית צוקרמן. תודה!