מתכון מנצח לקציצות בשר ברוטב אדום?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

User Avatar
משתמשת פורטי2 בנובמבר 2020 בשעה 09:31
שימי תבשר בקערה תפתחי אותו עם הידיים תגרדי עליו בצל ותפוח אדמה ותקצצי כוסברה שימי פפריקה כורכום פלפל שחור ומלח ושמן תערבבי את כל העיסה שימי בסיר שמן שיתחממם שימי רסק עגבניות תקצצית הבצל ושימי בסיר וקצת כוסברה מלח פלפל שחור כורכום ופפריקה אדומה תערבבי תוסיפי מים ותגלגלי תכדורי בשר ותניחי הרוטוב מחכה לפוסט ממך איך היה חחח
User Avatar
משתמשת פורטי2 בנובמבר 2020 בשעה 09:32
תחפשי בגוגל קציצות בקר של אילנית בניזרי אליפות!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות