הורוד יותר טוב בעייני.
בזכוכית את מכוונת את הטמפרטורה שאת רוצה שהמים ישארו, הוא יותר יקר ומיותר בעייני
בורוד את לוחצת על כפתור קטן וכשהמים מגיעים לטמפרטורה שמתאימה בול להכנת בקבוק זה מדליק אור כחול ושומר על הטמפרטורה הזו.
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2020 בשעה 07:26
גם אני עם הראשון והוא אחלה לגמרי.. ממש מציל!
לוקח לו סביבות 4שעות להגיע לטמפרטורה אבל אחכ יש לך מים מוכנים להאכלה וזה יכול להישאר עד 48 שעות.
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2020 בשעה 07:58
לי יש את הזכוכית , לוקח לו שעה וחצי בערך להגיע לטמפרטורה המתאימה אחרי ההרתחה ורואה כל הזמן על הצג את הטמפרטורה ואם רוצה אז משחקת איתה חם יותר או קר יותר והוא מזכוכית שזה יותר בריא פחות אבנית . אם בא לך להשקיע קצת יותר לדעתי זה עדיף