
משתמשת פורטי1 בנובמבר 2020 בשעה 06:51
תהילה יקרה שלי הינה במתכוון של הקציצות דגים מחילה שחכתי לכתוב לך להישתמש בדג מרלוזה אני אישית הוספתי 2 חתיכות של דג טונה 2 בצלים גדולים 5 שיני שום חצי צרור פטרוזיליה חצי צרור כוסברה להשרות 2 לחמניות במים לסחוט אותם ולטחון את כל הדברים ביחד אם חסר לחם להוסיף עוד קצת (לפי העין) להוסיף כמון פלפל שחור פפריקה אדומה כורכום ומלח להוסיף 2 ביצים ולעבד את הכל לתת לזה קצת לנוח ולטגן את זה כקציצות לקחת סיר לגרד 2 עגבניות גדולות את החצי צרור כוסברה וחצי צרור פטרוזיליה שנישארו לקצוץ לחתוך גמבה לקוביות קטנות לרסק 3 שיני שום ולהקפיץ את הכל להוסיף כף גדולה רסק עגבניות ולהוסיף כמון פפריקה כורכום פלפל שחור ומלח להוסיף 2 כוסות מים ולבשל אותו עד שהוא מסמיך הרוטב ואז להוסיף את הקציצות לבשל עשר דקות רבע שעה ולבדוק זה לא צריך בישול ארוך אבל לא לגמור את הרוטב בהצלחה יקרה ♥️
אוכל

💬5 תגובות