אם אני רוצה לצמצם נוזלים באוכל להשאיר סיר פתוח או סגור?
אוכלאוכל
💬11 תגובות👍1 לייקים

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוקטובר 2020 בשעה 08:19
אני עושה בסגור אבל אני לא בשלנית גדולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוקטובר 2020 בשעה 08:22
תודה😘
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוקטובר 2020 בשעה 08:23
פתוח ברור. המים מתאדים באוויר. ברגע שהמכסה סגור האדים מצטברים על המכסה ויורדים חזרה לסיר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוקטובר 2020 בשעה 08:31
פתוח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות