☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 644080
משתמשת פורטי
28 באוקטובר 2020 בשעה 20:42
לאן אפשר לצאת להתאוורר קצת? אני יודעת שסגר והכל... אבל יש אולי מקומות שפתוחים או שאפשר ללכת אליהם? הצעות נחמדות??
הריון ולידה
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
28 באוקטובר 2020 בשעה 20:42
סופר 😂😂
משתמשת פורטי
28 באוקטובר 2020 בשעה 20:43
לים
משתמשת פורטי
28 באוקטובר 2020 בשעה 20:46
לכי לים או לאיזה פארק. קחי איתך קצת פירות או איזה חטיף או אם יש באזור איזו גלידה ותתאווררי לך בנחת
משתמשת פורטי
28 באוקטובר 2020 בשעה 21:13
הייתי בסטוק בחולון התפרעתי חחחחחחח
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
14 בפברואר 2018 בשעה 12:21
סימני הריון המתח לא מרפה ממני ואין לי מנוחה. המחזור אמור להגיע עוד יומיים, בנתיים בדיקות הרייון ביתיות יצאו שליליות, מחר יש לי תור לרופא ואבקש בדיקות דם. בנתיים בשבועיים האחרונים סובלת מכאבים עזים בחזה, כאבים בגב תחתון,בחילות מידי פעם וכאבי בטן תחתונה. אני אוכלת סרטים שאולי אני מדמיינת. אשמח לשמוע מה היו הסימנים שלכן? ובאיזה שלב הם הגיעו?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2019 בשעה 17:50
מקלחת ? היי. בן 4 חודשים. כל כמה זמן לקלח?
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
18 באפריל 2019 בשעה 17:20
חיסון צהבת בטיפת חלב הבן שלי היום קיבלת חיסוו צהבת מנה שנייה בגיל חודש בטיפת חלב. ומרז הוא ישנוני.. זה תקין????
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
4 במרץ 2020 בשעה 10:51
בדיקת דם בנות דחוף מזה אומר הבדיקת דם למעלה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
5 בספטמבר 2020 בשעה 17:02
לא קשור אבל אשמח לעזרה במקרר שלי יש מים בזמן אחרון איפה שסימנתי ממה זה יכול להיות? המקרר בסדר ואין לי שם איזה בקבוק פתוח או נזילה במקום אחר
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
7 בדצמבר 2020 בשעה 08:05
היי בנות אני צריך עזרה אישתי האהובה לא מעוניינת להניק, ואני מאוד מעוניין שהיא תניק, מטעמי בריאות לתינוק, אני יודע שזאת זכותה לא להניק אבל אני מנסה לשכנע אותה כן לנסות להניק, לפחות בהתחלה כדי שהעובר יקבל את התזונה הבריאה והטובה ביותר עבורו, אישתי אינה מעוניינת להניק כי היא מפחדת שהחזה שלה ישנה את צורתו, אשמח לקבל מכן עזרה בשיכנוע שלה, לי אישית הפאן הבריאותי הוא חשוב ביותר, במיוחד עבור אישתי וילדיי זהו תינוק ראשון שלנו, לפנינו זה חדש :) תודה :)
מניקות באהבה
💬
3 תגובות