☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 643259
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2020 בשעה 17:22
כאב בטן תחתונה, שבוע 18, כבר כמה שבועות. בשכיבה זה עובר, אבל בישיבה או עמידה זה מתחזק. הגיוני?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2020 בשעה 18:00
בדקת את זה מול רופא ?
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2020 בשעה 18:52
כמה פעמים, אמרו שהכל תקין..
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2020 בשעה 19:11
אולי התרחבות הרחם
משתמשת פורטי
28 באוקטובר 2020 בשעה 08:03
נשמע כמו התרחבות הרחם
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2020 בשעה 07:47
סוכר נמוך היי אני שבוע 39 ובשבועות האחרונים סובלת מסוג של נפילות סוכר. העוברית יחסית גדולה כ3600 העמסת סוכר היתה תקינה. עשו לי בדיקת סוכר רגילה אתמול ויצא לי 65 שזה נמוך מאד מישהי חוותה תופעה כזו בהריון?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 04:42
הריון שלישי וגם אני רוצה 😃 איזה שבוע אני ומה יש לי?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
26 בינואר 2021 בשעה 15:21
אנדומטרין מישהי יודעת מה זה עושה ואם זה באמת עובד ?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2021 בשעה 18:24
לא יודעת התחשק לי עוגת שוקולד. אז הכנתי עוגת שוקולד עם שוקולד מומס ואגוזים😋
אוכל
💬
25 תגובות
👍
14 לייקים
משתמשת פורטי
18 במאי 2021 בשעה 16:45
ילד בן שנתיים שאיתי בבית (כמעט בו שנתיים) שמחה ומאושרת שיש לי את הזכות לגדל אותו בבית אבל יש לו עיכוב משמעותי. יטופל בקרוב אצל קלינאית תקשורת. לדוגמא רק עכשיו אמר אבא. בן שנה ו9 העניין שאני גם בהריון שני ותכף צריכה ללדץ יהיה לי מאוד קשה עם 2 בבית הוא מאוד קשור אלי רכושני דבק צריך מלא תשומת לב. לא יודעת איך אני אעניק לפיצית שלי ולו אותו יחס. מאוד רוצה להכניס לגן אבל הלב לא שלםםםם אם זה בכלל. מפחדת מהתעללויות שירביצו לו שלא ידע להסביר לי. יש לציין כי היה בגיל שנה חודש בגן (גן שחמתי עובדת שם) וגם שםם שיגעתי אותהה עם הודעות איך הוא וזה שמה עליו עין כל הזמן אומנם לא היתה המטפלת שלו אבל תמיד תמיד ראתה.. אבלל משוו גורם לי לא לשחרר לא יודעת (הוצאתי כי פיטרו עקב הקורונה ולא השתלם להשאיר אותו) עצות ?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2021 בשעה 07:58
הלוואי שמשהי מבינה ויכולה לעזור... משהי קיבלה כאן אישור לשמירת הריון מביטוח לאומי בעקבות חשש גבוה מאד לנפילות? כל אחד מהרופאים חושב שזה משהו אחר, אף אחד לא נותן הגדרה ומאבחן את הכאבים שלי. אני אחרי 2 אשפוזים בבתי חולים. כרגע שבוע 21 כמעט ונמצאת בתהליך של בדיקות כבר חודשיים. אני מתניידת בהליכון ולא יציבה. יש אישור לשמירת הריון מרופא נשים ואורטופד (בסיכום שחרור מבית חולים)... והפיזיותרפיסטית שלי כתבה מכתב שמתאר את המצב הבריאותי שלי... מנסה להבין האם יש סיכוי לקבל שמירה מהביטוח לאומי או שעדיף להוסיף עוד מסמכים...?
הריון ולידה
💬
3 תגובות