☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 642300
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 10:33
כמה זמן חלב שאוב יכול להיות בחוץ במקרר ובמקפיא
מניקות באהבה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2018 בשעה 12:03
חדר מעוצב לבנים בנותתת אשמח לרעיונות, תמונות , טפטים וילונות מוצרים לתינוקות הכללל כולל הכל .. יחד ראשון ומרגישה שקצת נאבדתי אשמח לתמונות של חדרים 😊😊
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
17 במרץ 2019 בשעה 11:11
שאלה... היי, למישהי היה צבע שונה של המחזור הראשון אחרי הלידה? משום מה המחזור שלי אדום ממש ולא כמו תמיד, די חוששת 😔
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2019 בשעה 15:01
טעם של מתכת 😢😢😢😢 מה עושים עם זה בא לי להקיא איך אני משנה את הטעם😢
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
11 במרץ 2020 בשעה 01:25
יחסי מין אחרי לידה אני יודעת שבגדול צריך לחכות שיפסק הדימום ואז לעבור בדיקת רופא לפני שמקיימים יחסים אחרי הלידה. כמה זמן בממוצע לוקח לדימום להיפסק? הבנתי גם שזה שונה כשיש תפרים, רק לא הבנתי במה? ושאלה אחרונה.. האם מותר לקיים יחסים אנאליים?
זוגיות
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
17 באפריל 2020 בשעה 02:12
סקירה מוקדמת הכל תקין , הילדה מהממת... אבל, עשיתי היום את הבדיקה הריון ראשון מרגש והכל. נכנסתי בלחץ היסטרי ( ככה אני לפני בדיקות לחוצה), לרופא אנטיפט. שהתחיל ישירות עם בדיקה וגנאלית, שנמשכה 20 דקות , פשוט היה לא נעים הראה לי את כל המערכות והכל, שנייה לכל דבר. הבן זוג כמובן לא נכנס, אבל הביטחו דיסק ותמונות.... אז קיבלנו תמונה אחת !!! ודיסק( שלום שנת 2001) שעד שמצאנו מכשיר שיכול לקרא אותו הסתבר שלא צרוב טוב. מבואסת בעיקר בשביל הבן זוג , שיודעת שהיה מתלהב ממש מהבדיקה. קיצר, מחפשת המלצה לרופא אפילו פרטי למאוחרת.
משוערות ספט׳-אוק׳ 2020
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
13 במאי 2021 בשעה 11:11
בנות שגרות בקריות ומטופלות במכבי -איפה עשיתן אולטרסאונד הערכת משקל ? (שבוע 30) אמרו שיש אי בכרמיאל או בחיפה ויש תורים רק חודשיים מהיום- הגיוני??
הריון ולידה
💬
6 תגובות