☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 642249
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 09:15
מישהי יודעת איפה ניתן להרשם לקורס הכנה ללידה שהוא חינם און ליין? תודה!
הריון ולידה
💬
7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 09:23
יש ביוטיוב קורס עם כמה פרקים של תל השומר
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 09:32
הבית חולים שאת רוצה ללדת בו אמור לעשות קוקס און ליין חינם
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 09:49
יש באתר בפיסבוק של בית חולים הלל יפה בדיוק פרסמו הרשמה לקורס חינמי ב23.11
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 11:11
אני עשיתי של הלל יפה ששם אני אלד זה שלוש שעות אונליין בחינם אפשר לשאול שאלות בצ’ט זה נחמד ממש תבדקי בבית חולים שאת רוצה ללדת אפ עושים
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 בנובמבר 2018 בשעה 14:39
איפה קונים ?? בנות משהי במקרה נתקלה בכזה?? איפה אני יכולה לקנות??
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
3 בינואר 2019 בשעה 13:09
בת חודש ואני נותנת 120 כשמרימה לגרפאס היא לא רגועה להעלות ל150?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
9 ביולי 2020 בשעה 00:53
חייבת לשאולללל אם רק לי קורהההההה למישהי גם קורה שהיא מתעטשת ופיתאום יש לה התכווצויות כאלה באזור הרחםםםם? ,ואם כן למה זה קורה בכלללל יואוווו!!!!
הריון ולידה
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
8 בספטמבר 2020 בשעה 05:59
הגיוני שמתחילה להוציא שיניים בגיל 3 חודשים? בערב מתחיל סשן של צרחות, כל היום ידיים בפה, יש לה קצת יותר רוק. בדרך כלל עושה לי קבוע קקי כל 5 ימים ומיום שישי עשתה כל יום . הגיוני?
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
31 במאי 2021 בשעה 06:03
אני כ״כ עצבנית .. נמאס לי כבר מהבעל הדפוק הזה …🤬😡 אבל אני מטומטמת רק אני .. שבכלל נותנת לו אינפורמציה שבכלל מיידעת אותו.. הוא עולה לי על כל העצבים בגוף איכ אחותי שאלה אותי אתמול אם בא לי לקפוץ איתה מתישהו השבוע לאנשהו , לשבת … לא יוצאת , אין לי חברות .. ( מדי פעם בסופשים זה לצאת המשפחה עם זוג חברים של בעלי והילדים) זה המשפחה שלי המשפחה של בעלי והבית . התקשרתי להגיד לו שאחותי הציעה לי ואנחנו כנראה נצא היום סיבוב בקניון( אני בחופשת לידה) אחותי עובדת אז מין הסתם התכוונתי לקראת הערב.. אמרתי לו ( אני אקח את הקטן או שבא לך שההורים שלך יבואו לפה לראות אותו) והוא יישאר אם הגדולה .. התחיל לצאת עליי את תוקעת אותי את זה את זה… בלי בושה!!!!! אין לי ערב אחד לבד הבנאדם הזה כולו חוצפה מלמעלה ועד למטה .. אני לוקחת את הילדים בשישי שבת במהלך השבוע להוריל בשביל שהוא ילך לישון צהרים וינוח והבנאדם אשכרה מתקשה לפרגן בערב מסכןן לבד .. מה שגם אמרתי לו שאני אקח תקטן איתי!!! אמרתי לו לא צריך ביי. שלח לי הודעה בלי בושה שאני נותנת לאנשים לסכסך בנינו .. תגידו זאת לא הפרעה?? קורא לאחותי אנשים? קורא לה סכסכנית? אני פשוט לא יכולה לסבול אותו הוא דפוק בקטע אחר!
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביוני 2021 בשעה 21:05
כשאהיה בע"ה בשבוע 13 מתוכנן טיול משפחתי שיכלול גם אקסטרים כמו קייאקים וריינג׳רים. יש מניעה להשתתף במשהו כזה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות