☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 641144
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2020 בשעה 18:50
בנות מותר לאכול שומר?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2020 בשעה 18:54
למה לא?
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2020 בשעה 18:56
כי קראתי איפשהו שאמרו שזה מכווץ את הרחם ואני מפחדת
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2020 בשעה 18:56
אני אוכלת את זה כל יום כל היום🤣
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2018 בשעה 09:18
פורמולה לאחר הנקה שלום לכולן מישהי מכירה פורמולה טבעית שמחזרת לאחר הנקה?
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
8 בספטמבר 2019 בשעה 16:46
בנייה בהריון היי לכולן, הריון ראשון, שבוע 7, עושה בנייה באופן קבוע, שמעתי וקראתי שזה לא בריא ויש להוריד, מכירות? ממליצות? משהו?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
2 בדצמבר 2019 בשעה 16:11
היייי בננות אשמח לרעיונות 🙏🏻💕 בעזרת השםםם חודש הבא יום הולדת שנה תנסיך שלי שאני כל כך מתרגשת רוצה לעשות עם המשפחה שלי והמשפחה של בעלי מה אפשר לעשות ?? יש למישהי רעיונות ? אם כן אשמחח, תודה ☺️♥️🤞🏼
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
1 במרץ 2021 בשעה 11:31
היי בנות ובריאות לכולן! ❤️ יש עוד מישהי שעשתה את שני החיסוניםוהספיקה ללדת ויכולה לעדכן מה מצבה ומצב התינוקי?
קורונה ביחד
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
3 באפריל 2021 בשעה 23:34
שבוע 26 מרגיש לי שהבטן מתוחה מאוד כאילו אין לה עוד לאן להתרחב.. לא קשה מידי אבל בהחלט קשה בנוסף כאבים קלים כמו שריר תפוס בצד שמאל למטה משהו שצריך לבדוק?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
21 ביוני 2021 בשעה 10:27
בנות.. עזרה... רשמתי את הקטנה (בת 3 חודשים) לחוג שחייה בשבוע הבא... שאני ממש חיכיתי להתחיל כבר איתה! עכשיו עם התפרצות הקורונה שוב, אמא שלי ערערה את בטחוני ואמרה שלדעתה זה ממש לא טוב עכשיו ללכת כי יש סיכויי הדבקה... שזה לא הזמן ושאני צריכה לחשוב שוב אם לקחת אותה ויותר מזה, היא אמרה שמלא ילדים עכשיו מאושפזים עם דלקות נשימה, ושהיא יכולה להידבק... גם לגבי העגילים היא ערערה את ביטחוני ואמרה שאולי לא כדאי ללכת לשאול לה עכשיו, למרות שאני ובעלי ממש רצינו לעשות לה.. מה אני עושה??? לוקחת לשחייה למרות הקורונה והמחלות?
אמהות
💬
7 תגובות