☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 640224
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 17:10
פסטה רוזה !! מעשה ידיי יאמיי 🍝
אוכל
💬
7 תגובות
👍
2 לייקים
תגובות (7)
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 17:18
יאמייי 😍 בתאבון ☺️
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 17:31
נראה טוב איך את מכינה את הרוטב?
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 17:35
6 שיני שום קוצצת 1 שמנת מתוקה 32% קטן 3 כפות רסק עגבניות רבע כוס חלב וגבינה צהובה מגורדת או שאת יכולה לגרד בפומפיה ממש קצת מלח לפי הטעם .. וזהו בתאבון!! ❤️
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 17:37
תודה😘
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 בפברואר 2018 בשעה 20:05
איך יודעים להבדיל בין צירים מדומים לאמיתיים?? ???
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
9 ביולי 2018 בשעה 12:17
מישהי יודעת לגבי הארכת חופשת לידה מקום העבודה מחויב לאשר לי להאריך את החופשה או שהם יכולים להגיד לי שלא מאשרים
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
21 בספטמבר 2018 בשעה 02:23
בא לי להתייעץ איתכןןן בעלי הוא הדבר הכי טוב בעולם תמיד עוזר עושה לי הכל מהכל בבית מכבד אוהב והוא ממש ממש נאההה !!! אבל הוא לא גברררררררר !!!! הוא ילדותי בטירוףףףף סליחה אבל אבל אין לו שכל בגרוש !! אין לי איתו שום דבר משותף אני מפחדת להתגרש ממנו .. עדין אין לנו ילדים ואני לא רוצה לעשות טעות אין לי ביצים לקום וללכת לא יודעת מה יהיה הלאה .. חסר לי מאוד התיקשורת בנינו בהתחלה חשבתי שזה משהו שיבוא עם הזמן אבל טעיתי !! אפילו יעוץ זוגי לא יצליח לעזור לי בזה !!! היום שתינו עם חברים הוא היה עייף ואני הייתי בסטלה וממש ניסתי בסוף הערב לחבק ולהתחבר אליו כי הזוגיות שלנו כבר לא משו והדבר היחיד שהוא אמר לי ליד כולם יאלה אני עייף בואי נלך אני פשוט עוד שניה בכיתי מעצבים אני מנסה ואתה ככה ?!?!? הקטע שאני יודעת שהוא לא שם לב הוא פשוט חמור !!!
הריון ולידה
💬
31 תגובות
משתמשת פורטי
6 ביוני 2019 בשעה 20:43
כאבי גב תחתון בנות התחילו לי עכשיו כאבים בגב התחתון כאילו מרגישה שם דפיקות שבוע 15 עם תאומים מישהי מכירה כאבים מהסוג הזה??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
20 בנובמבר 2019 בשעה 12:21
בקע טבורי בנות, לאחרונה העליתי פה פוסט, שלאחרונה שמתי לב, שבכל פעם שאני משתעלת, הפופיק שלי "מתקשה" ובולט החוצה (אחרי שניה של שיעול כמובן חוזר למקום). מישהי אמרה שזה אחד התסמינים של בקע טבורי והיום פניתי לרופא נשים בקשר לזה. הוא אמר שזה אכן אחד התסמינים של בקע טבורי, ושאין לן אפשרות לראות באמצעות אולטראסאונד, והמליץ לי לפנות עם זה לכירורג. נרשמתי לכירורג ליום שישי הקרוב. אבל מהשניה ששמעתי "כירורג", נכנסתי לסוג של התקף חרדה ואני לא מצליחה להירגע מהבוקר. אני עם דופק מואץ, במן מצב של טרום עילפון, ולא מצליחה להרגיע את עצמי. קרה לאחת מהן מה שאני מספרת ובסוף זה לא היה בקע טבורי? אני ממש ממש היסטרית ופוחדת לנסוע לכירורג.
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
27 בפברואר 2020 בשעה 16:15
הפלה מי עברה הפלה וכמה זה עולה?
אמהות
💬
22 תגובות
👍
1 לייקים