☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 639707
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2020 בשעה 21:36
היוש שבוע 19 כבר חודשיים בערך שיש לי גירודים בשקע שבין החזה..כל הזמן חוזר לגרד וניהיה לי כבר כמו יובש ונקודות חומות. חושבות שזה קשור להריון?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2020 בשעה 21:46
גם לי ככה אין לי מושג מזה
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2020 בשעה 22:35
שימי קרם גוף זה ממש מקל, ואל תגידי זה עושה סימני מתחיה אדומים
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2020 בשעה 22:35
תגרדי*
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 03:29
שימי שמן קוקוס
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2018 בשעה 01:17
תינוק שלא ישן ביום. התינוק שלי בן 5 שבועות ישן במהלך כל היום גג שעתיים.. קראתי את כל השיטות כיצד לעזור לו להרדם והוא פשוט לא משתף פעולה.. מוכר לכןן? אני מניקה אותו בלבד, והוא עולה יפה במשקל.. אבל קורה שהוא יכול להיות רעב כל שעתיים..אולי לא ישן כי רעב? תמל יעזור?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
4 בדצמבר 2018 בשעה 19:15
למבינות....דיקלקטין מי לקחה? צריך על קיבה ריקה בלי לאכול לפני כמה שעתיים לפני? ועוד שאלה..אפשר מיצים מוגזים או רגילים ומים לפני נכון?
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
3 בספטמבר 2019 בשעה 21:56
נמאס לי לשמור נידה די, כבר לא יכולה יותר, לא מבינה מה נדפק עם הגוף שלי וכבר לא יכולה עם המצב. לקח לי חודשיים אחרי הלידה לטבול ואז היינו מותרים ליומיים וקיבלתי מחזור. עכשיו זה קרה שוב! חשבתי שקיבלתי מחזור כי היו לי ממש הפרשות דמיות וחשבתי שפשוט המחזור השתנה מהלידה, חיכיתי שיסתיים הדימום והתחלתי 7 נקיים, ביום השני קיבלתי באמת מחזור. זה היה משהו מטורף, דימום ממש חזק ולקח לי שבוע וחצי לעשות הפסק. ביום השישי (!) של הנקיים היו לי שוב הפרשות דמיות. אני עם התקן אז חשבתי שאולי כל הדימומים הקטנים שהיו לי עד עכשיו לא באמת היו מחזור אבל שאלנו רב והוא אמר שצריך לוודא עם רופא. כמובן שלא היה תור לרופא אז שוב חיכיתי שיסתיים הדימום וסוף סוף, אחרי למעלה מ4 וחצי שבועות, הצלחתי לטבול ביום שלישי שעבר. היינו מאושרים כל כך שזה הסתיים וביום חמישי נסענו לצפון לחגוג אך יום הנישואים שלנו. שניה לפני שיצאנו מהבית אני מגלה שקיבלתי מחזור שוב והכל נהרס. אני יודעת שזאת מצווה חשובה אבל כמה אפשר???? זה כבר מרגיש בדיחה אכזרית ממש, אנחנו מקבלים יומיים כל פעם וזהו???? לא יודעת למה כתבתי את זה, לא יודעת מה מצפה לקבל בתגובות, סתם חפרתי מעצבים.
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
13 באוקטובר 2019 בשעה 19:56
רפלקסולוג דחוף היי בנות שבוע 23, כאבי גב ורגליים ממש חזקים..תחושה של חוסר מנוחה... אשמח להמלצה על רפלקסולוגים טובים באיזור המרכז/הוד שרון/כפר סבא/ברצליה/רעננה....שעזר לכן ויודע/ת לטפל בהריוניות...תודה!!!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
30 בדצמבר 2019 בשעה 17:09
הי מישהי יודעת מה זה שיליה פונדלית הריון ראשון לא מבינה בזה עשיתי שקיפות עורפית ושם היה רשום שיליה פונדלית מה זה אומר
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
5 בפברואר 2021 בשעה 13:09
כמה זמן אמרו לכן לחטא את החתך של הניתוח קיסרי?
הריון ולידה
💬
6 תגובות