לבשר :
בשר טחון חצי קילו
צרור פטרוזליה
בצל
שן שום
מלח
פלפל
כורכום
פפריקה
לסולת :
2 וחצי כוסות סולת
4 כף שמן
כוס מים פושרים
ומלח
לערבבב
להניח בצד ל15 דק
למרק :
לטגן בצל
ולהוסיף
2 סלק חתוך
5 גבעולי סלרי
3 שינים שום חתוך
ולטגן 5 דק
אחרכך להוסיף
כף סוכר
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
וכף גדושה של רסק
לטגן עוד 7 דק ואחרכך להוסיף מים ולבשל על אש בנוני 15 דק
( בסיום הבישול מוסיפים סלק אחד טחון או מגורד על דק בפומפיה ומיץ מלימון אחד ) זה עושה את כל הצבע
מכינים את הקובות מכניסים לסיר וכל אחד שאת מוסיפה תערבבי בעדינות
לסגור עם מכסה ל20 דק על אש בנוני ומוכן
* אם את רוצה ליהיה לך יותר קל
תכיני מראש עיגולים של סולת ועיגולים של הבשר ותאחדי ישר לסיר