קובה סלקק סלק ומלא לימוןןן
אוכלאוכל
💬9 תגובות👍3 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 באוקטובר 2020 בשעה 13:21
נראה טוב!! אפשר מתכון? בדיוק רציתי להכין לשבת..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 באוקטובר 2020 בשעה 13:31
תודהה ♡♡♡ בטח רושמת מתכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 באוקטובר 2020 בשעה 13:31
אמאא איך טעיםםם 😋😋😋
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 באוקטובר 2020 בשעה 13:36
לבשר : בשר טחון חצי קילו צרור פטרוזליה בצל שן שום מלח פלפל כורכום פפריקה לסולת : 2 וחצי כוסות סולת 4 כף שמן כוס מים פושרים ומלח לערבבב להניח בצד ל15 דק למרק : לטגן בצל ולהוסיף 2 סלק חתוך 5 גבעולי סלרי 3 שינים שום חתוך ולטגן 5 דק אחרכך להוסיף כף סוכר פפריקה מתוקה מלח פלפל וכף גדושה של רסק לטגן עוד 7 דק ואחרכך להוסיף מים ולבשל על אש בנוני 15 דק ( בסיום הבישול מוסיפים סלק אחד טחון או מגורד על דק בפומפיה ומיץ מלימון אחד ) זה עושה את כל הצבע מכינים את הקובות מכניסים לסיר וכל אחד שאת מוסיפה תערבבי בעדינות לסגור עם מכסה ל20 דק על אש בנוני ומוכן * אם את רוצה ליהיה לך יותר קל תכיני מראש עיגולים של סולת ועיגולים של הבשר ותאחדי ישר לסיר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך