כרוב מאודה זה החיים.
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

User Avatar
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2020 בשעה 07:14
נראה מעולה! יש מתכון?
User Avatar
משתמשת פורטי20 באוקטובר 2020 בשעה 07:25
קצצתי כרוב והכשרתי אותו לקחתי סיר רחב או גדול מאוד מעט שמן ולפזר את הכרוב לסגור עם מכסה לדקה שתיים להוסיף מים רותחים ערך חצי כוס אולי טיפה יותר ולסגור עם המכסה שוב לכמה דקות כשהכרוב מתחיל להצתמק ולהצטמצם, מערבבים קצת. מוסיפה רסק עגבניות,פפריקה מתוקה ומרק עוף וממשיכה לערבב. סוגרת עם מכסה ומבשלת כחצי שעה עד ריכוך גמור של הכרוב. אפשר להוסיף נקניקיות או חזה עוף או בצל בתחילת התהליך, יוצא מעולה!