☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 636636
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2020 בשעה 16:41
אם אני מכינה את הבצק של הסופגניה סוגרת ומחר רק יכין? אפשרי?
אוכל
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2020 בשעה 16:57
בטח
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2020 בשעה 17:38
יצא לך יותר טוב , או שלפחות לי יצא יותר טוב 😜
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2020 בשעה 17:57
זה אפשרי. אני קונדיטורית והבצק רק משתבח לילה במקרר. אני אישית לא ממש אוהבת לעבוד עם בצק שהיה לילה במקרר כי הוא קר. אבל זה סתם כי אני אוהבת להרגיש בצק
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2020 בשעה 17:58
אבל את לא צריכה להתפיח לפני שאת מכניסה למקרר כי זה תופח במקרר
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 באוקטובר 2018 בשעה 06:35
OMG!! בגדי הריון והפעם שלללל... זארה!!! 🤩🤩🤩 https://mfashionforward.mako.co.il/industry/collections/180819/
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
25 בפברואר 2019 בשעה 11:51
רעיונות למתנה לבעל אחרי לידה תתנו לי רעיונות בבקשה🙏
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
13 בדצמבר 2020 בשעה 17:39
היי מישהי יודעת אם מוכרים כזה בארץ או משהו בסגנון זה צינורית לשיחרור גזים לתינוק
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2021 בשעה 23:56
חלב סויה, חלב שקדים, חלב אורז וכו'.... יש פה מישהי ששותה את זה?
הריון ולידה
💬
20 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2021 בשעה 23:27
מה אומרות על עגלת mamas@papas החדשה? דגם סטראדה?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
10 בנובמבר 2021 בשעה 20:33
עגלה קלה מומלצת לעיר?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים