אם אני מכינה את הבצק של הסופגניה סוגרת ומחר רק יכין? אפשרי?
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2020 בשעה 16:57
בטח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2020 בשעה 17:38
יצא לך יותר טוב , או שלפחות לי יצא יותר טוב 😜
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2020 בשעה 17:57
זה אפשרי. אני קונדיטורית והבצק רק משתבח לילה במקרר. אני אישית לא ממש אוהבת לעבוד עם בצק שהיה לילה במקרר כי הוא קר. אבל זה סתם כי אני אוהבת להרגיש בצק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוקטובר 2020 בשעה 17:58
אבל את לא צריכה להתפיח לפני שאת מכניסה למקרר כי זה תופח במקרר