חחחחח תקשיבי זה האילתור הכי מוצלח שהיה לי בחיים. הטורטליני זה משהו מוכן את יודעת מאלו שמבשלים בדקה.. אבל הרוטב אמאלללההה
חומרים לרוטב: בצל, כמה שיני שום, בטטה מגורדת דק, שמנת להקצפה (כי כמה שיותר שמן יותר טעים), חופן גבינה צהובה, חופן גבינת מוצרלה, חופן פרמז'ן, מלח, פלפל שחור, קוביה של תיבולית קנור בטעם עשבי תיבול.
הוראות:
1. ממיסים חמאה מוסיפים לזה קצת שמן זית שלא יישרף
2. מטגנים את הבצל קצת עד שמתרכך
3. מוסיפים את השום ואת הריבוע תיבולית, מלח ופלפל שחור
4. מוסיפים את הבטטה המגורדת דק
5. מוסיפים ממש קצת מים רותחים ומכסים את המחבת נותנים לזה להתבשל ולהתרכך לגמרי
6. טוחנים את היופי הזה בבלנדר יוצא אחלה גרבר
7. מחזירים למחבת מוסיפים לאט לאט את השמנת עד שמגיעים למרקם שרוצים
8. מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד שנמס הופך לחלק מהרוטב לגמרי
9. מתקנים תיבול
10. הברקה של הרגע האחרון שלא מופיעה בתמונה- לטגן קוביות סלמון בחמאה ולהוסיף לכל השחיתות הזו.
דיאטה נעימה.
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2020 בשעה 09:52
נשמע קל 😅
לחחחחח אבל אני הולכת לנסותתתתתתתת בעזרת השם יום שני!!!!