היי בנות, למי שמבינה פה בקובה 😅 אני רוצה להכין מרק אדום (סלק) מה הסוד שלכם שהוא יהיה סגול ולה ידהה? כל מה שאני מכינה המרק לא סגול
אוכלאוכל
💬19 תגובות

תגובות (19)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 06:42
סלק אמור לצבוע מאוד אני מוסיפה גם פפריקה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 06:42
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 06:47
אני חותכת את הסלק לקוביות , וסלק אחד מגרדת מטגנת יחד עם הבצל בהצלחה לחמש דקות ואז מוסיפה חצי כוס מים לעוד עשר דקות יחד עם הבצל ואז מתחילה להוסיף מים למרק וכאלה יוצא לי מושלם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 06:47
בהתחלה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך