היי בנות,
למי שמבינה פה בקובה 😅 אני רוצה להכין מרק אדום (סלק)
מה הסוד שלכם שהוא יהיה סגול ולה ידהה?
כל מה שאני מכינה המרק לא סגול
אוכל
💬19 תגובות
תגובות (19)
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 06:42
סלק אמור לצבוע מאוד אני מוסיפה גם פפריקה
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 06:42
.
משתמשת פורטי14 באוקטובר 2020 בשעה 06:47
אני חותכת את הסלק לקוביות , וסלק אחד מגרדת
מטגנת יחד עם הבצל בהצלחה לחמש דקות ואז מוסיפה חצי כוס מים לעוד עשר דקות יחד עם הבצל
ואז מתחילה להוסיף מים למרק וכאלה
יוצא לי מושלם