אם עשינו טעימות לשיבולת שועל, צריך בנפרד לעשות עוד טעימות ללחם מכל מיני סוגים, פירורי לחם, קמח, קמח תופח (מאכלי גלוטן) או שלא צריך?
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 10:13
הייתי חושפת ללחם כלשהו כי יש ויכוח עם שיבולת שועל מכילה גלוטן. רק כדי לשלול אבל אחר כך לא צריך חשיפה לכל סוגי הלחם וכו'
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 10:15
תודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 10:35
בדיוק מה שרוז אמרה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 10:38
תודה רבה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך